per 01-01-2021 is het Café gesloten. 
zie ons bericht hieronder

Café Bij van Assema stopt

Het is tijd voor een andere koers…

Lieve allemaal,

Toen in oktober de horeca landelijk werd gesloten, startte voor ons een vervroegde jaarlijkse wintersluiting. Met pijn in ons hart willen wij jullie vertellen dat de deuren van ons café gesloten zullen blijven. Café Bij van Assema stopt hier.

Afgelopen seizoen kregen we te maken met de coronamaatregelen en moeilijke privéomstandigheden. Toch zijn dit niet de redenen voor ons besluit te stoppen met ons café.
Na elf mooie jaren waarin we genoten van de afwisseling, de gezellige gasten en ons leuke team, zijn wij er beiden aan toe een nieuwe weg in te slaan. Een weg die ons nieuwe passie en energie geeft. En een weg waarin we een betere balans vinden tussen werk en privé.

Hoewel we beiden uitkijken naar deze nieuwe weg, vinden we het erg moeilijk om los te laten waar we jarenlang hard voor hebben gewerkt.

Samen met ons team vol gouden harten, die er áltijd voor ons stonden, nemen wij nu afscheid van ons werk. We hebben het samen gedaan, en daar zijn wij onze toppers ontzettend dankbaar voor.

Voor de lege ruimte die het café achterlaat komen nieuwe plannen. Komende periode gebruiken wij om daarover na te denken. Wij houden jullie op de hoogte. 
Voor de jachthaven verandert er niets: onze mannen gaan door.

Als eigenaresses van het café kijken we met warme herinneringen terug. We hebben genoten van de afgelopen 11 jaar en van jullie als onze gasten.

Dank jullie wel voor alle mooie jaren.

Liefs,
Laura en Vera

Contact

bijvanassema locatieAdres
Penningsveer 5
2065 AM Haarlemmerliede

Telefoon
023-5310971 (Bootverhuur alleen online te reserveren)

E-mail
info@bijvanassema.nl
bijvanassema facebook  bijvanassema twitter  bijvanassema instagram
coronaproof genieten