"Eten", "Drinken", "Genieten" bij Van Assema

per 01-01-2021 is het Café gesloten. 
zie ons bericht hieronder

Menukaart

2020 Menukaart BijVanAssema

Koffie met huisgemaakte appeltaart, een lichte of stevige lunch of een van onze seizoensbieren van de tap met wat hartigs? Onze menukaart biedt op elk moment van de dag iets lekkers. 

Fiets, wandel of vaar eens langs Bij Van Assema!

Bekijk onze menukaart

Voor de kleintjes

kindvriendelijk restaurant haarlemmerliede

Voor onze kleine gasten hebben we speelgoed en tekenspullen. Ze kunnen buiten spelen in het omheinde speeltoestel.

Even voorstellen

laura en vera van assema

Wij zijn…

Laura en Vera, eigenaressen van café Bij Van Assema. Van woensdag t/m zondag staan wij voor u klaar voor koffie, lunch of een borrel.

… de schoonzussen Van Assema

Onze mannen beheren de jachthaven, wij runnen samen het café op de haven. We zijn trots op ons familiebedrijf en laten andere mensen graag meegenieten van onze unieke locatie aan het water.

… de beste appeltaartbaksters van de regio

Misschien heeft u het weleens gehoord: onze huisgemaakte appeltaart is gekroond tot de échte omfietsappeltaart. Maar niet alleen voor onze appeltaart kunt u bij ons goed terecht. Wij hebben een heerlijke koffie-, lunch- en borrelkaart - voor ieder wat wils!

... er voor u!

Voor een gezellig praatje op ons terras tot de organisatie van het (bedrijfs)feest naar uw wensen. Wij vinden het leuk om ervoor te zorgen dat u een fijne tijd bij ons heeft!

Cadeaubon

Leuk om te geven: een cadeaubon voor een hapje en drankje in het café of voor een (mid)dagje boothuur! U kunt zelf het bedrag bepalen. De bon is te koop in het café. Wilt u een cadeaubon voor boothuur komen halen, geef dat dan s.v.p. 1 dag van tevoren telefonisch aan.

Café Bij van Assema stopt

Het is tijd voor een andere koers…

Lieve allemaal,

Toen in oktober de horeca landelijk werd gesloten, startte voor ons een vervroegde jaarlijkse wintersluiting. Met pijn in ons hart willen wij jullie vertellen dat de deuren van ons café gesloten zullen blijven. Café Bij van Assema stopt hier.

Afgelopen seizoen kregen we te maken met de coronamaatregelen en moeilijke privéomstandigheden. Toch zijn dit niet de redenen voor ons besluit te stoppen met ons café.
Na elf mooie jaren waarin we genoten van de afwisseling, de gezellige gasten en ons leuke team, zijn wij er beiden aan toe een nieuwe weg in te slaan. Een weg die ons nieuwe passie en energie geeft. En een weg waarin we een betere balans vinden tussen werk en privé.

Hoewel we beiden uitkijken naar deze nieuwe weg, vinden we het erg moeilijk om los te laten waar we jarenlang hard voor hebben gewerkt.

Samen met ons team vol gouden harten, die er áltijd voor ons stonden, nemen wij nu afscheid van ons werk. We hebben het samen gedaan, en daar zijn wij onze toppers ontzettend dankbaar voor.

Voor de lege ruimte die het café achterlaat komen nieuwe plannen. Komende periode gebruiken wij om daarover na te denken. Wij houden jullie op de hoogte. 
Voor de jachthaven verandert er niets: onze mannen gaan door.

Als eigenaresses van het café kijken we met warme herinneringen terug. We hebben genoten van de afgelopen 11 jaar en van jullie als onze gasten.

Dank jullie wel voor alle mooie jaren.

Liefs,
Laura en Vera

Iets te vieren?

arrangementen
Per 01-01-2021 is het Café gesloten

bijvanassema wifi In het café en op het terras kunt u gratis gebruik maken van ons WiFi-netwerk

Foto's café

Contact

bijvanassema locatieAdres
Penningsveer 5
2065 AM Haarlemmerliede

Telefoon
023-5310971 (Bootverhuur alleen online te reserveren)

E-mail
info@bijvanassema.nl
bijvanassema facebook  bijvanassema twitter  bijvanassema instagram
coronaproof genieten

Openingstijden café

Per 01-01-2021 is het café definitief gesloten, zie ons bericht onder nieuws