Voor een bezoek aan de jachthaven of voor het huren van een boot gelden enkele coronavriendelijke maatregelen. U vindt de maatregelen op deze pagina.

Coronaproof genieten op de jachthaven
Coronaproof een boot hurenJachthaven

Algemeen
  • Houd te allen tijde en overal op het haventerrein 1,5 m. afstand tot elkaar en vorm geen groepjes buiten uw eigen huishouding.
  • Geef elkaar letterlijk de ruimte en wijk bij het passeren indien nodig uit naar het gras of een steiger.
  • Houdt u zich aan de hygiëneregels van het RIVM en blijf thuis als u zich niet fit voelt.
  • In de weekenden wordt de haven drukker bezocht dan door de week, u kunt hier rekening mee houden indien u naar de haven wilt komen.
Sanitaire voorzieningen
  • De douche- en toiletunit is geopend.
  • Het watertappunt op de haven kan worden gebruikt.


Bootverhuur

LET OP: Voor het huren van een boot heeft Bij van Assema naast de algemene voorwaarden nu extra regels m.b.t. ‘coronavriendelijk varen’. U kunt op dit moment alleen een boot huren als:

a) alle opvarenden behoren tot één gezin en staan ingeschreven op hetzelfde adres of;
b) de opvarenden uit verschillende huishoudens aan boord anderhalve meter afstand houden.
Ter indicatie: In onze Ryds boten is het mogelijk om anderhalve meter te waarborgen voor 2 verschillende koppels (dus totaal 4 personen, waarbij tussen de koppels anderhalve meter kan worden gewaarborgd). In de E-sloep kunnen 4 personen (evt. uit verschillende huishoudens) afzonderlijk anderhalve meter afstand van elkaar houden, het is ook mogelijk om met 3 stellen voldoende afstand te houden.

  • U houdt zich aan de (hygiëne)regels van het RIVM en u blijft thuis wanneer u zich niet fit voelt (ziekteverschijnselen vertoont).
  • Voor vertrek vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs te tonen en een borg van €150 te betalen. De borg kan nu alleen nog gepind worden. Deze wordt aan het eind van de dag weer retour gepind en staat dan binnen twee werkdagen op uw rekening.
  • Voor de komende periode geldt dat Bij van Assema het recht voorbehoudt om reserveringen te annuleren bij gewijzigde omstandigheden i.v.m. het coronavirus.
  • Ook op het water wordt streng gehandhaafd door politie en gemeentelijke handhavers. Bij overtreding van de RIVM-maatregelen krijgt iedere opvarende een boete van €390. Bij overtredingen zijn de eventuele boetes voor de huurder.Contact

bijvanassema locatieAdres
Penningsveer 5
2065 AM Haarlemmerliede

Telefoon
023-5310971 (Bootverhuur alleen online te reserveren)

E-mail
info@bijvanassema.nl
bijvanassema facebook  bijvanassema twitter  bijvanassema instagram