user_mobilesplash

Bij Van Assema
Penningsveer 5
2065 AM Haarlemmerliede
(t) 023-5310971  |  info@bijvanassema.nl
 

Aan de rand van het jachthaventerrein ligt het gezellige café-paviljoen Bij Van Assema. Een ideale plek om na een wandeling, een stukje fietsen of een vaartochtje neer te strijken voor een hapje en een drankje. Bij mooi weer kunt u genieten van een lekkere lunch, borrel of tussendoortje, terwijl de bootjes af en aan varen.

Maar ook als het buiten wat kouder wordt is het goed toeven bij Van Assema. Dan kunt u een heerlijk plekje bij de houtkachel zoeken of aan de grote stamtafel aanschuiven voor het lezen van de krant of een tijdschrift. Als er 's winters ijs ligt kan er bovendien worden geschaatst!

De kaart

De menukaart biedt een ruime keuze aan belegde broodjes, tosti's en hartige tussendoortjes. Onze beroemde huisgemaakte appeltaart is door het Haarlems Dagblad bekroond met de eretitel 'omfietsappeltaart'.

Iets te vieren?

Een bedrijfsborrel, feestavond, verjaardag, familiefeest, reunie of iets anders feestelijks? Bij van Assema biedt arrangementen op maat, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij doen ons uiterste best u een onvergetelijk feest te bezorgen 

In het café en op het terras kunt u gebruik maken van ons gratis WiFi-netwerk.