Onze huisregels (.pdf) zijn er om ieders verblijf in de jachthaven zo prettig mogelijk te maken. Op alle overeenkomsten zijn algemene voorwaarden (.pdf) van toepassing. 

Hieronder een paar belangrijke regels:

  • Wij laten de bij ons gestalde boten te water volgens een aan u doorgegeven planning. Zorgt u er s.v.p. voor dat al het onderhoud aan uw boot vóór de startdatum van uw lichting is afgerond. De precieze planning in het voorjaar is afhankelijk van de weersomstandigheden. Wij stellen u in het voorjaar daarom verder op de hoogte over wanneer u uw boot kunt ophalen.
  • Als u geen zomerplaats bij ons huurt, heeft u een week de tijd om uw boot weg te halen. Na die week zijn wij genoodzaakt om het passantentarief te rekenen. €1 per meter per nacht.
  • Zorg dat u tijdens het onderhoud aan uw vaartuig altijd een toereikend stuk zeil neerlegt, dit naderhand weer netjes schoon klopt in een afvalbak of vuilniszak en afvoert.
  • Voor schilder- en schuurwerk geldt dat op even dagen geschilderd mag worden en op oneven dagen geschuurd. Als u besluit zich hieraan niet te houden is dit voor eigen risico.
  • Overeenkomsten voor zomer- en winterstalling worden geruisloos voortgezet. Opzeggen kan vóór 1 februari (zomerstalling) of vóór 1 augustus (winterstalling) schriftelijk of per e-mail (met ontvangstbevestiging).
  • Honden zijn welkom, maar moeten wel zijn aangelijnd.

Contact

Bij Van Assema
Penningsveer 5
2065 AM Haarlemmerliede

Telefoon
023-5310971
(Bootverhuur alleen online te reserveren)

E-mail
[klik hier om ons te mailen]

Huisregels en algemene voorwaarden

Onze huisregels (.pdf) zijn er om ieders verblijf in de jachthaven zo prettig mogelijk te maken. Op alle overeenkomsten zijn algemene voorwaarden (.pdf) van toepassing. 

Lees verder

Openingstijden jachthaven

Zomer (april-oktober)
Het jachthaventerrein is 's zomers alle dagen van de week toegankelijk. 
Havenmeesters zijn beschikbaar van dinsdag t/m zondag van 9.00 tot 17.00 uur.

Winter (oktober-april)
Het jachthaventerrein is 's alle dagen per week toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. 
Houdt er rekening mee dat de havenmeesters gedurende de winterperiode niet altijd aanwezig zijn op de haven.

Wilt u ons spreken? Bel dan onder openingstijden naar 023-5310971, dan komen wij naar u toe.