Over Bij Van Assema

Deze website is eigendom van:

Bij Van Assema
Penningsveer 5
2065 AM Haarlemmerliede

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34099259 (de jachthaven) en 34026220 (het café).

De bescherming van uw persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wij gebruiken en bewaren persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u deze aan ons verstrekt. Wij handelen hierbij in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. De op onze website ingevulde persoonsgegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Welke gegevens verwerken wij?

Wanneer u het contactformulier invult, dan beschikken wij over de volgende gegevens:
  • Uw naam
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-nummer
  • Uw telefoonnummer (optioneel)
Wanneer u ons rechtstreeks een e-mail stuurt, dan weten wij:
  • Uw naam of de naam die u in uw e-mailprogramma heeft ingevoerd
  • Uw e-mailadres
  • Uw telefoonnummer (optioneel)
Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om uw bericht te kunnen beantwoorden.
Deze gegevens worden door software waarin het contactformulier is gemaakt (RSFormsPro) opgeslagen op onze webserver en worden van daaruit doorgestuurd naar een van onze mailboxen. Dit gebeurt via een versleutelde verbinding, die te herkennen is aan het groene slotje en de aanduiding https:// voor de URL. 

Wanneer u via onze website een huurboot reserveert, dan beschikken wij over de volgende gegevens:
  • Uw naam
  • Uw adres
  • Uw e-mailadres
  • Uw telefoonnummer
Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om met u over de verhuur te communiceren. 
Deze gegevens worden opgeslagen in het reserveringssysteem van LeisureKing. Als u deze gegevens niet wenst te verstrekken, kunt u geen boot huren. 

Cookies

Deze website maakt géén gebruik van cookies.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is voor de doel(en) waarvoor u ze aan ons heeft verstrekt. Wanneer u met ons een overeenkomst heeft gesloten of een dienst afneemt (bijvoorbeeld onderhoud aan uw boot, het huren van een boot), dan is daarvan een factuur opgemaakt. De Belastingdienst stelt wettelijk verplicht dat deze facturen 7 jaar moeten worden bewaard. Daarna zullen deze alsnog binnen 6 maanden worden vernietigd.

Wilt u uw toestemming inzien of intrekken?

U kunt ons te allen tijde vragen om aan u te overleggen welke persoonsgegevens wij van u verwerken. Ook kunt u op elk gewenst moment aanpassen welke gegevens wij van u verwerken of uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens helemaal intrekken. Stuur ons hiervoor een verzoek per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan binnen 4 weken op uw verzoek reageren. 

Beveiliging

Het berichtenverkeer tussen uw pc, telefoon of tablet en deze website verloopt via SSL/HTTPS. Dit houdt in dat het verkeer is versleuteld. Hiermee wordt ongewenst ‘afluisteren’ door derden voorkomen. Daarnaast wordt deze website door beveiligingssoftware gemonitord. Hiermee worden pogingen om van buitenaf toegang tot de beheeromgeving van de website - en zo tot persoonsgegevens - tijdig gesignaleerd en tegengehouden. Mocht er, alle beveiligingsmaatregelen ten spijt, toch een datalek voorvallen, dan melden wij dit direct bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Wijzigingen in het privacybeleid

Zodra het privacybeleid wijzigt, vindt u deze wijzigingen op deze pagina terug. Wij stellen u daar niet actief van op de hoogte. 

Wanneer wij op deze website verwijzen naar een externe website, dan verlaat u onze website en kan het zijn dat u op een website terechtkomt waar cookies of trackers zijn geplaatst. Bij Van Assema heeft hier geen inzage in en kan dus ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verzameling van persoonsgegevens door deze externe websites.

Door het hokje 'Ja, ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens op een wijze zoals beschreven in de privacyverklaring' aan te vinken, geeft u aan dat u akkoord gaat met het bovenstaande.

Contact

bijvanassema locatieAdres
Penningsveer 5
2065 AM Haarlemmerliede

Telefoon
023-5310971

E-mail
info@bijvanassema.nl
bijvanassema facebook  bijvanassema twitter  bijvanassema instagram